ActiviteitenteamWat moet U zich daarbij voorstellen? Eigenlijk zegt het woord het al: Een team dat activiteiten organiseert. Maar, gaat dat zo maar? -Neen.Activiteitenteam

Wat willen we?

 

Allereerst moet blijken dat de mensen in onze wijk wel degelijk ergens interesse in hebben. Zijn er voldoende aanvragen voor een bepaalde activiteit dan gaat het team proberen dat te realiseren.

Op dit moment bestaat het team slechts uit 3 personen (en kunnen wij zeker versterking gebruiken).
Eén van de laatste activiteiten die wij georganiseerd hebben is om de mensen te laten zien hoe zij zo lang mogelijk mobiel kunnen blijven. Er werden getoond: gewone fietsen, 3-wielfietsen, scootmobielen, rollators en gadgets die bij deze vormen van  vervoer horen. De animo was groot dus deze activiteit herhalen we nog een keer.

Weet U een activiteit welke U graag in Uw wijk georganiseerd wilt zien, en wilt U meewerken om deze ook daadwerkelijk van de grond te krijgen, bel dan: 06-38597032, of laat hieronder een bericht achter.
U kunt het activiteitenteam ook via e-mail bereiken:    zuid.act.centrum@gmail.com

Organisatie: Anneke Hartman, Puck Kögeler-de Boucherie, Ankie Boel.

Share

6 Responses to Activiteitenteam

 1. de Kam zegt:

  Hallo medewerkers, ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen. En, indien mogelijk een bijdrage leveren, in het opzetten van een activiteit.
  BvB een open dag op het Volkstuin complex.

  • Bart Fienieg - Wijkteam zegt:

   Beste meneer de Kam,
   Misschien is het goed wanneer u zelf een datum vaststelt voor deze activiteit wij kunnen er op de site dan melding van maken.
   Berichten op de site doen het beter als er een passend plaatje bij staat.
   Wanneer u in de toekomst de nieuwsbrief wilt ontvangen kunt u zich daarvoor op de site aanmelden. Wij verwachten in de tweede helft van dit jaar te starten met het versturen van nieuwsbrieven aan de mensen die zich hebben aangemeld.
   Vriendelijke groet,
   Wijkteam-zuid

 2. de Kam zegt:

  Ik wil een bijdrage leveren om onze wijk leefbaar te houden.

  • Bart Fienieg - Wijkteam zegt:

   Beste meneer de Kam,
   Wij stellen het zeker op prijs wanneer u aanbiedt om iets voor de wijk te willen doen. Zoals u misschien weet is er volgende maand op vrijdag 11 en op zaterdag 12 maart NLdoet. De heer Meijer, een bekend gezicht in het Erasmuspark heeft voor zaterdag de 12e maart behoefte aan wat mensen om te helpen bij het planten van fruitbomen in het Erasmuspark. Misschien iets voor u? Ook de kinderboerderij vraagt zowel op de 11e als op de 12e om vlijtige handen voor allerlei klussen.
   Vriendelijke groet,
   Wijkteam-zuid

 3. de Kam zegt:

  Hallo activiteitenteam, U vraagt om ideen in onze wijk. Het uitvoeren daarvan, moet ik aan bevoegde eenheden over laten. daar ik weinig inzicht heb in wetgeving e.d.

 4. graag wil ik de wijkbewon ers in Zuid erop attenderen dat het WOP overgegaan is in ACTIVITEITENC ENTRUM.
  wij hebben reeds een barbecue georganiseerd in September
  De volgende activiteiten in de wijk in 2016 zijn:
  Wijkbingo op 28 Oktober
  Hobbybeurs op 25 November
  Wij kunnen nog vrijwilligers en/of bestuursleden gebruiken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *
> terug naar Activiteiten


Berichten in de categorie Initiatieven:

 • Gezamenlijk spreekuur Middelburg-Zuid 3 november 2016

 • Wijkbingo op vrijdag 20 mei 12 mei 2016

    Wijkbingo in Palet. Inloop vanaf 19.00 start 19.30. Inclusief loterij. Prijs: € 5,00 en één kop koffie gratis. Gezelligheid kent geen tijd. info: tel.06-38597032 of in Palet op dinsdag van 10-12 uur

 • Lentemarkt rond Prinsenhove 12 mei 2016

 • Onthulling bord BuurtWhatsApp in Middelburg-Zuid 10 maart 2016

  In Middelburg zijn diverse burgerinitiatieven ontstaan voor het opstarten van BuurtWhatsApp-groepen, om inbraken tegen te gaan. Deze burgerinitiatieven hebben tot doel verdachte situaties te signaleren om zo de veiligheid in de wijk te verbeteren. Wettelijke toezichthouders kunnen niet op iedere ...

 • BuurtWhatsApp óók in Magistraatwijk 31 december 2015

  Steeds meer mensen in Middelburg houden elkaar via whatsapp op de hoogte van verdachte situaties in hun wijk. In verschillende buurten zijn daarom dergelijke WhatsAppgroepen opgestart. Op 19 december 2015 werd in de wijk Reijershove al een whatsappgroep opgericht. Voor ...

 • BuurtWhatsApp in Reijershove Middelburg 22 december 2015

  Steeds meer mensen in Middelburg houden elkaar via whatsapp op de hoogte van verdachte situaties in hun wijk. In verschillende buurten zijn daarom dergelijke WhatsAppgroepen opgestart. Sinds 19 december 2015 is ook in de wijk Reijershove een whatsappgroep opgericht. Woon ...

Lees verder