ook voor de jeugd is in Middelburg-Zuid van alles te beleven!

Met als doel om buurtbewoners van Middelburg-Zuid samen te brengen zijn er vaste activiteiten om aan deel te nemen.

KOOKKOTERS BREDE SCHOOL

Elke dinsdag om 15.30 uur tot 17.00 uur
Je kan al meedoen vanaf groep 6

contributie dit seizoen voor 5 workshops €8,50

Vind je koken of thuis helpen in de keuken leuk en wil je samen bijzondere en lekkere gerechtjes maken? Meld je dan aan via de website van Brede School Middelburg-Zuid.

Knutselen in de Keuken

Al ruim 18 schoolseizoenen lang is deze kookgroep voor de kinderen een heus begrip. Op een gezellige, gemoedelijke en ook gezonde manier zijn wij in de weer met lekkere, bijzondere gerechtjes die onze deelnemertjes zélf maken, proeven en ook mee naar huis nemen. Dit allemaal gebeurt in de grote keuken van wijkcentrum Palet waar we mogen gebruiken wat we nodig hebben. Natuurlijk hoort schoonmaken en afwassen er ook bij, maar met z’n allen doen wij dit toch altijd elke keer weer.

Wie weet zien we elkaar bij de Kookgroep!
John van der Horst – Begeleider.

In 5 workshops leer je van alles over de bereiding, de herkomst van groente, vruchten en kruiden die resulteren in verrassende smaakcombinaties! Als afsluiter van de workshop maken we eerst een kleine excursie naar onze sponsor de Jumbo in de wijk en serveren we een heuse proeverij aan de ouders. Als aandenken krijgen alle deelnemers van de KookKoters een fotocertificaat.

NB: momenteel is het nog onduidelijk of we de komende tijd op excursie bij de Jumbo kunnen gaan, we zijn hier volop mee bezig. Dit natuurlijk vanwege de huidige Corona crisis. Wij hopen dat iedereen hier begrip voor op kan brengen…

voor vragen en aanmelden workshops