Jeugd activiteiten in Middelburg-Zuid

Sociale activiteiten voor kinderen om samen te leren en actief bezig te zijn.

KookKoters Brede School

Elke dinsdag om 15.30 uur tot 17.00 uur
Je kan al meedoen vanaf groep 6

contributie dit seizoen voor 5 workshops €8,50

Vind je koken of thuis helpen in de keuken leuk en wil je samen bijzonder lekkere gerechtjes maken? Meld je dan aan via de website van Brede School Middelburg-Zuid.

Knutselen in de keuken

In 5 workshops leer je van alles over de bereiding, de herkomst van groente, vruchten en kruiden die resulteren in verrassende smaakcombinaties! Als afsluiter van de workshop maken we eerst een kleine excursie naar onze sponsor de Jumbo in de wijk en serveren we een heuse proeverij aan de ouders. Als aandenken krijgen alle deelnemers van de KookKoters een fotocertificaat.

Al ruim 18 schoolseizoenen lang is deze kookgroep voor de kinderen een heus begrip. Op een gezellige, gemoedelijke en ook gezonde manier zijn wij in de weer met lekkere, bijzondere gerechtjes die onze deelnemertjes zélf maken, proeven en ook mee naar huis nemen. Dit allemaal gebeurt in de grote keuken van wijkcentrum Palet waar we mogen gebruiken wat we nodig hebben. Natuurlijk hoort schoonmaken en afwassen er ook bij, maar met z’n allen doen wij dit toch altijd elke keer weer.

Wie weet zien we elkaar bij de Kookgroep!
John van der Horst – Begeleider.

Op de hoogte blijven van alle activiteiten Middelburg-Zuid?

Schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrief!