Activiteiten Meivakantie

In de meivakantie organiseert kinderboerderij “De Klepperhoeve” allerlei activiteiten.
Ben jij er ook bij?

Met o.a. iedere dag pony ritjes*, knutselen bij het Klepper-café en dieren voeren. Uiteraard zijn er weer toffe evenementen die georganiseerd worden & meer!

Paasweekend-activiteiten
In het weekend van Pasen zijn er allerlei activiteiten te beleven op de boerderij.
Doe mee aan de paas-speurtocht, lukt het jouw om alle houten paaseieren te vinden? Hiernaast schilder je een paasfiguur die gemaakt is van hout en krijg je een glaasje siroop. De activiteit is van 13:30 uur tot 14:30 uur. Voor € 4,- p.p. doe je mee. Ook de konijnen en kuikentjes komen gezellig aan tafel.

Uiteraard zijn er in het Klepper-café (tijdens onze openingstijden) nog andere houten paas-knutsels die geschilderd en versierd kunnen worden, vanaf € 3,50 per stuk. OP = OP.

*Als het weer het toelaat staat één van onze pony's van 14:30 uur tot 15:30 uur klaar voor een ritje. € 1,- per ritje (ruiter max.45 kg).

Om de middag helemaal leuk af te sluiten kan je de boer helpen bij het voeren van de dieren. Van 16:00 uur tot uiterlijk 16:45 uur (min. 5 jaar oud, max. 15 deelnemers, € 2,- p.p.).

Ponyochtend
Houdt jij van paarden? En wil je meer over de verzorging leren? Dan is de Ponyochtend echt iets voor jou!

Tijdens de Ponyochtend leer je hoe je een pony verzorgt; hoe je een pony poetst, versiert, voert en maak je een ritje op één van onze lieve pony's. Hoe leuk is dat!?
De kinderboerderij organiseert een Ponyochtend op 23 april en 30 april, van 10:30 uur tot 12:00 uur. Voor € 7,50 p.p. doe je al mee!

De Ponyochtend gaat door bij 4 deelnemers (max. 4 deelnemers), van min. 5 jaar oud en de ruiter is max. 45 kg. Opgeven is verplicht.

klik op onderstaande link voor het volledige programma

Activiteiten meivakantie 2019