Corona nieuws binnen Middelburg-Zuid

Vanaf dinsdag 15 december is in Nederland de strengste lockdown tot nu toe ingegaan. Op deze pagina delen we wat dit betekend voor bewoners en ondernemers van Middelburg-Zuid.

Corona Maatregelen

Wat mag nog wel en wat mag niet? Wat houden nieuwe maatregelen precies in en voor wie geldt wat? Volg onderstaande link voor een uitgebreid overzicht op rijksoverheid.nl

Corona klachten

Blijf zoveel mogelijk thuis en neem zelfs bij milde verschijnselen contact op met de huisarts. Ook met andere gezondheidsklachten kunt u nog steeds bij de huisarts of behandelend arts terecht.

Samen voor Elkaar

Zorg voor jezelf en voor elkaar!

Als stichting staan we voor u klaar, maar ook buurtbewoners kunnen elkaar een handje helpen waar nodig is. Bijvoorbeeld door het afhalen van medicijnen en het doen van een boodschapje. Uiteraard op gepaste afstand en met het dragen van een mondkapje.

Telefooncirkel

Een luisterend oor kan een gevoel van zekerheid geven en helpen om een gevoel van eenzaamheid weg te nemen. Bel 06 385 97 032 voor meer informatie of aanmelden. De telefooncirkel is er voor iedereen die behoefte heeft aan dat kleine beetje contact.

Activiteiten

Door de nieuwe maatregelen en om de gezondheid van de bewoners te beschermen heeft SWMZ in overleg met Palet en de gemeente Middelburg besloten om alle activiteiten voor jong èn oud af te lassen. We begrijpen dat dit vervelend is maar hopen toch op ieders begrip voor het nemen van dit besluit.

Vanwege de verlenging van de lockdown blijft het wijkontmoetingscentrum Palet in ieder geval tot 30 Maart gesloten. Tot die tijd kunnen daar dan ook nog geen activiteiten plaats vinden.

Blijf in beweging en neem contact op met een eigen sport club of deze wel (weer) door gaan.

Via deze pagina proberen we iedereen zoveel als mogelijk iedereen op de hoogte te houden over de laatste ontwikkelingen. Neem bij twijfel of vragen gerust contact met ons op.

voor vragen en informatie