Corona nieuws binnen Middelburg-Zuid

Vanaf dinsdag 15 december tot ten minste dinsdag 19 januari gaat Nederland in de strengste lockdown tot nu toe. Op deze pagina delen we wat dit betekend voor bewoners en ondernemers van Middelburg-Zuid

Corona Maatregelen

Wat mag nog wel en wat mag niet? Wat houden de nieuwe maatregelen precies in en voor wie geldt wat? Volg onderstaande link voor een uitgebreid overzicht op rijksoverheid.nl

Corona klachten

Blijf zoveel mogelijk thuis en neem zelfs bij milde verschijnselen contact op met de huisarts. Ook voor andere gezondheidsklachten kunt u nog steeds bij uw huisarts terecht!

Alle activiteiten afgelast!

Door de nieuwe maatregelen en om de gezondheid van de bewoners te beschermen heeft SWMZ in overleg met Palet en de gemeente Middelburg besloten om alle activiteiten voor jong èn oud af te lassen. We begrijpen dat dit vervelend is maar hopen toch op ieders begrip voor het nemen van dit besluit.

Overzicht afgelaste activiteiten

Workshop 2020 Kerststukjes maken voor volwassenen op 15, 17 of 18 december

Kinder Knutsel middag - Onderzetter Versieren voor kinderen van 4-12 jaar op dinsdag 22 december

We proberen iedereen die zich al had aangemeld zo spoedig en zo goed als mogelijk hierover persoonlijk te berichten.
Ook raden we aan om zelf contact op te nemen met eigen (sport)clubs om te weten of deze nog wel door gaan.

Samen voor Elkaar

Zorg voor jezelf en voor elkaar!

Als stichting staan we voor u klaar, maar ook buurtbewoners kunnen elkaar een handje helpen waar nodig is. Bijvoorbeeld door het afhalen van medicijnen en het doen van een boodschapje. Uiteraard op gepaste afstand en met het dragen van een mondkapje.

Telefooncirkel

Voor iedereen die behoefte heeft aan contact is er de Telefooncirkel. Het biedt een luisterend oor, kan een gevoel van zekerheid geven en helpen om een gevoel van eenzaamheid weg te nemen. Bel 06 385 97 032 voor meer informatie of aanmelden.

voor vragen en informatie