Koningsdag 2022

Een optocht met versierde fietsen en heuse fanfare voorop. De opkomst om op deze manier samen Koningsdag te vieren was geweldig en in totaal waren er 75 kinderen aangemeld! Samen met hun ouders, opa’s en oma’s verzamelden de kinderen bij kinderboerderij “de Klepperhoeve” om de fiets of skelter mooi te versieren. Daarna ging de hele stoet naar het parkeerterrein bij het winkelcentrum. Daar stond de Deltaband uit Vlissingen al klaar om de kinderen op hun versierde fietsen muzikaal te vergezellen tijdens de optocht door een gedeelte van de wijk.

De optocht eindigde bij wijkontmoetingscentrum “Palet”. Daar konden de kinderen nog gezellig nagenieten van de muziek van de Deltaband onder het genot van een zakje chips aangeboden door Optisport. Voor de deelname en het mooi versieren van hun fiets/skelter hebben alle kinderen als herinnering een medaille gekregen van onze stichting.

Het wijkteam van Middelburg-Zuid is blij dat deze Koningsdag een groot succes was en bedanken iedereen voor het inzenden van foto’s om samen terug te kijken naar deze gezellige dag!

Aanmelden Nieuwsbrief

    Contact het Wijkteam

    Een idee, vraag of informatie nodig? Alle vragen nemen we serieus in behandeling en worden spoedig beantwoord. Wij zijn er voor de bewoners van Middelburg-Zuid!