De Landelijke Opschoondag 2021 was een groot succes! Met een goed gevoel blikt de coördinator van Troepgroep Middelburg-Zuid terug op een bijzondere productieve dag.

Margreet Martens vertelt:

Het was een frisse, maar droge en zonnige dag en de inzet van enthousiaste vrijwilligers van de pas opgerichte Troepgroep Middelburg-Zuid was bijzonder groot! Rond het winkelcentrum en van de Thibautstraat tot van de Perrestraat en Magnusstraat werden flink wat zakken gevuld met voornamelijk veel blikjes, verpakkingen en tassen.'

Door Bakkerij Jan Schrieks werden wij getrakteerd op een heerlijk paasbrood en van de biologische webwinkel de Grote verleiding werd er een leuk pakketje aangeleverd met chocolademelk. Aan het eind van de middag kwamen een paar werknemers van de Jumbo zelfs een bloemetje brengen als waardering. Hiervoor onze dank, dit geeft de burger moed!

Het was een gezellige middag en de troepgroep is blij dat zij zoveel hebben kunnen weghalen. Met goede moed hopen wij dat we de goede kant opgaan, want iedereen wil toch graag in een mooie schone omgeving wonen en werken? Naar aanleiding van deze Opschoondag ontvingen wij alweer een paar nieuwe aanmeldingen!

Iedereen die zo heeft gezwoegd heel hartelijk dank voor jullie inzet!

Wij zijn heel enthousiast om de wijk schoon te maken en te houden. Het scheelt al enorm als iedereen regelmatig bij een wandeling een grijper en zak meeneemt en dingen opraapt. Hoe meer mensen meedoen hoe makkelijker dit wordt. U mag en kan op dit moment individueel werken, in groepjes van twee en af en toe zal er weer iets georganiseerd worden.

Ook meehelpen?

Schrijf een berichtje naar de coördinator van Troepgroep Middelburg-Zuid
Margreet Martens  Reisje.m@zeelandnet.nl of neem contact op met het wijkteam.

meer leuks om te bekijken

Aanmelden Nieuwsbrief

    Contact het Wijkteam

    Een idee, vraag of informatie nodig? Alle vragen nemen we serieus in behandeling en worden spoedig beantwoord. Wij zijn er voor de bewoners van Middelburg-Zuid!