9 Maart Repair Cafe

Bijeenkomst Repair Cafe 9 Maart!

Tijdens de carnaval uw kleding of fiets gesneuveld, wilt u informatie over bijvoorbeeld het schoonmaken van uw koffiemachine of heeft u een trage laptop?

U bent weer van harte welkom bij onze stichting Repair Café Middelburg bijeenkomst van zaterdag 9 maart. Onze deskundige reparateurs en gastvrouw/heer staan weer voor u klaar om te helpen met reparatie of informatie van, kleding, elektrische apparaten, tablet, smartphone, laptop of fiets. Andere reparaties zijn ook welkom, behalve witgoed.

Wij rekenen alleen materiaalkostprijs, maar donaties zijn ook welkom! Wij zijn open van 10:00 tot 14:00 bij Bowling en partycentrum “De Kruitmolen” aan de Kruitmolenlaan 129 in Middelburg-Dauwendaele.

Kom dan vrijblijvend langs op zaterdag 9 maart van 10.00 tot 14.00 bij Bowling en partycentrum “De Kruitmolen” aan de Kruitmolenlaan 129 in Middelburg.

Wilt u zich inzetten als vrijwilliger voor ons als reparateur? Dan kunt u zich aanmelden via info@repaircafemiddelburg.nl of kijk op de site van Welzijn Middelburg voor meer informatie.

Tot aanstaande zaterdag!

 

 

 

Comments are closed.