Opschoondag 2022

De Landelijke Opschoondag 2022 was weer een groot succes! Met een goed gevoel blikt de coördinator van Troepgroep Middelburg-Zuid terug op een bijzondere productieve dag.

Margreet Martens vertelt:

Het was een zonnige dag en we zijn weer een aantal uren in de weer geweest. Als je zo door de wijk rijdt zie je her en der wel dingetjes en zo heb je toch na een wandeling weer een zak gevuld. Naast de nodige blikjes en flesjes werden ook helaas veel peuken gevonden. Hoe zouden we dit kunnen verbeteren is de vraag? Want iedereen wil toch in een schone omgeving wonen en werken.

Wij zijn erg blij dat de Troepgroep steun krijgt van de Gemeente, Stichting wijkteam Middelburg-zuid en de wijkmanager. Van verschillende kanten zijn wij op deze dag gesponsord, zoals een mooie bolderkar van de Jumbo, datagrijpers van "De Zeeuwse verzekeringen". Van bakkerij Schrieks kreeg iedereen wat lekkers en iets te drinken werd door groothandel World of Drinks verzorgd.
Het is erg fijn dat iedereen ons zo ondersteund zodat we het werk zo goed en leuk mogelijk kunnen doen. Zo voelen wij waardering voor wat we doen.

Iedereen die zo heeft gezwoegd heel hartelijk dank voor jullie inzet!

Wij zijn heel enthousiast om de wijk schoon te maken en te houden. Het scheelt al enorm als iedereen regelmatig bij een wandeling een grijper en zak meeneemt en dingen opraapt. Hoe meer mensen meedoen hoe makkelijker dit wordt. 

Als mensen iets zien van bv dumping van spullen of veel rommel meldt het dan aub bij de gemeente. Dit is een kleine moeite en helpt enorm! Samen houden we het schoon en iedereen kan daarbij helpen op zijn eigen manier..

Ook meehelpen?

Schrijf een berichtje naar de coördinator van Troepgroep Middelburg-Zuid
Margreet Martens  Reisje.m@zeelandnet.nl of neem contact op met het wijkteam.

Aanmelden Nieuwsbrief

    Contact het Wijkteam

    Een idee, vraag of informatie nodig? Alle vragen nemen we serieus in behandeling en worden spoedig beantwoord. Wij zijn er voor de bewoners van Middelburg-Zuid!