Samen maken wij van Middelburg-Zuid een mooie buurt waar het fijn wonen is!

Als onderdeel van gemeente Middelburg staat de stichting voor een veilige, tolerante en plezierige leef, woon- en werkomgeving van Middelburg-Zuid. Met en voor de bewoners werken wij aan nieuwe voorzieningen en bieden we extra individuele ondersteuning met als doel samenwerken en verbinden.

Het wijkteam staat voor u klaar!

Voor alle vragen, informatie en ideeën.

stichting Wijkteam Middelburg-Zuid is de schakel tussen bewoner en gemeente

Wijkbeheergroepen zijn de oren en ogen in een wijk en het directe contact tussen bewoners en de gemeente Middelburg. Met verschillende personen uit de wijkvereniging van Zuid, deelnemers van de Verkeerswerkgroep en de werkgroep renovatie van de Hoven is in 2008 Wijkbeheergroep-Zuid opgericht. Sinds 2018 zijn we verder gegaan als stichting Wijkteam Middelburg-Zuid en zijn we de schakel tussen bewoner en gemeente. Wij bundelen onze krachten en zetten ons nog altijd met plezier in voor alle buurtbewoners en de leefbaarheid van Middelburg-Zuid.

Deze mensen zetten zich vrijwillig in om voor alle bewoners een sfeervolle en veilige leefomgeving te creëren.

Sonay, voorzitter

De leefbaarheid voor alle bewoners optimaliseren in Middelburg-Zuid is voor mij het grootste doel. Daarnaast sla ik een brug voor de Turkse bewoners door middel van begrijpend Nederlands - Turks.

Iris, secretaris

Betrokken bij het wel en wee van de bewoners weet ik wat er speelt in Middelburg-Zuid en geef ik adviezen. Daarbij houd ik online iedereen op de hoogte over ontwikkelingen, mogelijkheden en activiteiten.

Paul, penningmeester

Waar nodig leg ik verbinding tussen de bewoners van Middelburg-Zuid en de Gemeente Middelburg of andere belanghebbenden. Ik sta klaar met een luisterend oor en oog voor detail.

Anneke, ouderenwerk

Speciaal voor de senioren in Middelburg-Zuid zorg ik er voor dat zij worden betrokken blijven bij alle ontwikkelingen, geef ik advies waar nodig is en dat zij actief kunnen blijven deelnemen aan activiteiten.

Huishoudelijk Reglement

In het Huishoudelijk reglement staan naast doelen en doelstellingen van stichting Wijkteam Middelburg-Zuid ook beschreven hoe de stichting omgaat met onder andere financiële zaken, communicaties en publicaties.

Op de hoogte blijven van alle activiteiten Middelburg-Zuid?

Schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrief!