Samen werken aan een schoon Middelburg-Zuid

Bewoners voelen zich veiliger en prettiger als alles schoon is. Zwerfafval is geen fraai gezicht, ongezond en gevaarlijk voor mens en dier. Samen zetten we ons daarom in voor een schone wijk en creëren we een prettige leefomgeving.

Zwerf afval

verbeter de wereld en begin bij jezelf

Het is een bekend spreekwoord maar helaas wordt er nog veel rommel achtergelaten of ‘verloren’ in de parken en het groen in de wijken. Er staan misschien niet altijd een prullenbak binnen handbereik, maar het hoort bij onze beschaving om het niet op straat te gooien. Het vraagt een kleine moeite om het onderweg of thuis alsnog in een prullenbak te gooien. Samen zorgen we op die manier een verzorgde en gezonde groene leefomgeving voor mens en natuur.

Troep Groep

Samen werken tegen zwerfafval

Bewoners van Middelburg-Zuid zetten zich vrijwillig in om het zwerfafval aan te pakken. Deze groep ZAPpers (ZwerfAfvalPakkers) krijgen hierbij ondersteuning van de gemeente, een afvalknijper en een hesje. Zo zorgen we samen voor een schone leefomgeving.

Basisscholen

Elke vrijdagmiddag gaan we samen met kinderen van basisschool de Leeuwenburgh de wijk in om zwerfafval op te ruimen. En ook voor andere projecten wordt er samengewerkt met basisscholen in Middelburg-Zuid.

Als ZAPper helpen om samen Middelburg-Zuid schoon te houden!

Ook meewerken aan een schone opgeruimde wijk? Neem voor meer informatie contact op met coördinator Margreet Martens tel. 0118-638415 reisje.m@zeelandnet.nl. Of meld je direct aan via ons Wijkteam.

Op de hoogte blijven van alle activiteiten Middelburg-Zuid?

Schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrief!