Samen werken als vrijwilliger bij st Wijkteam Middelburg-Zuid

Regelmatig zijn wij op zoek naar nieuwe vrijwilligers die ons team wilt versterken en helpende handen voor diverse leuke activiteiten die worden georganiseerd voor de bewoners van Middelburg-Zuid. Bekijk hieronder de vrijwilligers vactures of neem gelijk contact op om je aan te melden!

Ben jij de leider die graag onze stichting de juiste kant op kan sturen? Zit ondersteunen,
enthousiasmeren en motiveren in je bloed. Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk de vacature en solliciteer >>

Samen maken wij van Middelburg-Zuid een mooie buurt waar het fijn wonen is!

Als onderdeel van gemeente Middelburg staat de stichting voor een veilige, tolerante en plezierige leef, woon- en werkomgeving van Middelburg-Zuid. Met en voor de bewoners werken wij aan nieuwe voorzieningen en bieden we extra individuele ondersteuning met als doel samenwerken en verbinden.

Op de hoogte blijven van alle activiteiten Middelburg-Zuid?

Schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrief!

    stichting Wijkteam Middelburg-Zuid is de schakel tussen bewoner en gemeente

    Wijkbeheergroepen zijn de oren en ogen in een wijk en het directe contact tussen bewoners en de gemeente Middelburg. Met verschillende personen uit de wijkvereniging van Zuid, deelnemers van de Verkeerswerkgroep en de werkgroep renovatie van de Hoven is in 2008 Wijkbeheergroep-Zuid opgericht. Sinds 2018 zijn we verder gegaan als stichting Wijkteam Middelburg-Zuid en zijn we de schakel tussen bewoner en gemeente. Wij bundelen onze krachten en zetten ons nog altijd met plezier in voor alle buurtbewoners en de leefbaarheid van Middelburg-Zuid.

    Op de hoogte blijven van alle activiteiten Middelburg-Zuid?

    Schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrief!